......................................................

......................................................

......................................................

......................................................

......................................................

Lunch

I

Przekąski zimne

  • Łosoś w delikatnej galarecie z  kaparami  x ½ por.
  • Krążki schabu po warszawsku z nadzieniem chrzanowym  x ½ por.
  • Krążki bakłażana zapiekane w cieście podawane z Feta i  pomidorem
*

Dania gorące do wyboru - 250 g /os.

  • Kawałki piersi z kaczki w sosie miodowo-balsamicznym   /
  • Kluseczki śląskie
  • Łosoś w sosie lemonkowym / Makaron sojowy z kolorowymi warzywami

Sałatki do wyboru - 10 dkg /os.

  • Sałatka  ze świeżego szpinaku z parmezanem , sos vinegrette
  • Sałatka wiosenna ze świeżych warzyw z dodatkiem grillowanego kurczaka  z sezamem , sos balsamiczny
*

Deser - 1 szt./os.

  • Ciasteczka bezowe z musem czekoladowym i wiśnią delikatnie skropioną w spirytusie
    oraz
  • Patera owoców ( krojone, bezpośrednio do spożycia)

II

Przekąski zimne

  • Pstrąg marynowany w zalewie x ½ por.
  • Roladki schabowe z nadzieniem chrzanowym x ½ por.
  • Zielony ogórek zawijany z łososiem wędzonym i chrzanem wasali
*

Dania gorące do wyboru - 250 g /os.

  • Beef Strogonow z pieczarkami / Kopytka  ziemniaczane
  • Mini crespelle ze szpinakiem / porami, w sosie ze świeżych pomidorów

Sałatki do wyboru - 10 dkg /os.

  • Sałatka ziemniaczana z dodatkiem czerwonej fasoli, świeżym ogórkiem i koprem
  • Sałatka włoska z suszonymi pomidorami i serem pleśniowym
*

Zupa

  • Krem z zielonych brokuł z groszkiem
  • ptysiowym
*

Deser - 1 szt./os.

  • Kruche tarty z delikatnym kremem limonkowym i świeżymi owocami
  • Patera owoców ( krojone, bezpośrednio do spożycia)

III

Przekąski zimne

  • Carpaccio z łososia wędzonego w imbirze i musztardzie Dijon  x ½ por.
  • Schab w sosie tuńczykowym  x ½ por.
    Krążki cukini zapiekane z Feta i  pomidorem
*

Dania gorące do wyboru - 250 g /os.

  • Kawałki kurczaka w sosie śmietanowo-musztardowym z warzywami / Kluseczki śląskie
  • Mintaj w sosie sojowym z sezamem  / Makaron sojowy z kolorowymi warzywami

Sałatki do wyboru - 10 dkg /os.

  • Sałatka  ze świeżego szpinaku z parmezanem , sos vinegrette
  • Sałatka z czerwonej kapusty , sos vinegrette
*

Zupa

  • Krem z białych warzyw w aromacie trufli
*

Deser - 1 szt./os.

  • Sernik z kawałkami czekolady
    oraz
  • Patera owoców ( krojone, bezpośrednio do spożycia)

IV

Przekąski zimne

  • Łosoś w delikatnej galarecie galarecie oliwkami  x ½ por.
  • Pierś  z indyka faszerowana watróbka i bakaliami x ½ por.
  • Łódeczki  z kolorowej cykorii z ricotta i skruszonym orzechem włoskim
*

Dania gorące do wyboru - 250 g /os.

  • Roladki schabowe w sosie z borowików / Chrupiące opiekane talarki ziemniaczane
  • Bakłażan  zapiekany w cieście w sosie sojowym / Aromatyczny ryż z kolorowymi warzywami

Sałatki do wyboru - 10 dkg /os.

  • Sałatka meksykańska z avocado
  • Sałatka  tradycyjna jarzynowa
*

Zupa

  • Zupa pieczarkowa z natką pietruszki
*

Deser - 1 szt./os.

  • Ciasto marchewkowe z orzechem włoskim
  • Patera owoców ( krojone, bezpośrednio do spożycia)

V

Przekąski zimne

  • Koreczki śledziowe podawane na kruchej sałacie,z musztardą  Dijon  x ½ por.
  • Mostek cielęcy faszerowany x ½ por.
  • Mini ptysie nadziewane paluszkiem krabowym
*

Dania gorące do wyboru - 250 g /os.

  • Gulasz wieprzowy z kolorowymi warzywami i  pieczarkami / Kopytka  ziemniaczane
  • Pierogi z kapustą i grzybami

Sałatki do wyboru - 10 dkg /os.

  • Sałatka ziemniaczana ze śledziem
  • Sałatka afrykańska z selera naciowego , sos różowy Tysiąca Wysp
*

Zupa

  • Barszcz czerwony
*

Deser - 1 szt./os.

  • Szarlotka z bezą
  • Patera owoców ( krojone, bezpośrednio do spożycia)

Przerwy kawowe

I

  • Woda mineralna
  • Soki owocowe
  • Kawa, Herbata oraz dodatki
  • Rożki drożdżowe

II

  • Woda mineralna
  • Soki owocowe
  • Kawa, Herbata oraz dodatki
  • Mini drożdżówki z jabłkiem, z nadzieniem różanym
  • Ciasteczka z ciasta francuskiego z budyniem i orzechem włoskim

III

  • Woda mineralna
  • Soki owocowe
  • Kawa, Herbata oraz dodatki
  • Mini croissanty bułeczki z ciasta francuskiego z nadzieniem; morelowe, czekoladowe
  • Patery owoców krojonych

IV

  • Woda mineralna
  • Soki owocowe
  • Kawa, Herbata oraz dodatki
  • Kruche ciasteczka
  • Patery owoców krojonych
  • Rozmaite kanapki

V

  • Woda mineralna
  • Soki owocowe
  • Kawa, Herbata oraz dodatki
  • Francuskie ciasteczka
  • Patery owoców krojonych
  • Tartinki
    Przekąski typu finger food