......................................................

......................................................

......................................................

......................................................

......................................................

Menu serwowane na mini porcelanie, szkłach i dekoracyjnych naczynkach.

Mini przekąski roznoszone na tacach przez kelnerów oraz ustawione na bufetach.

Gorące przekąski roznoszone przez kelnerów i serwowane z bemarów.

KOKTAILE

Eleganckie tartinki - pieczywo jasne i ciemne

  • Z wędzonym łososiem, koprem i cytrynką
  • Z polędwicą
  • Z serem brie i żurawiną
  • Z szynką parmeńską i rucolą
  • Z pikantnymi pastami

Mini przekąski na wykałaczkach

  • Roladki z łososia nadziewane pikantnym serem
  • Tartoletki z musem z kaczej wątróbki
  • Paczuszki z bakłażana polane sosem balsamicznym
  • Krewetki koktajlowe w ptysiu z sosem różowym i świeżą
  • kolendra
  • Mini szaszłyki z młodych warzyw podawane z ziołowymi
  • sosami

Mini przekąski gorące na wykałaczkach

  • Smażony camembert z orzechem włoskim skropiony balsamicą
  • Mini ptysie nadziewane kawałkami dziczyzny w sosie jałowcowym
  • Mini szaszłyki z piersi z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym z imbirem
  • Krewetki w cieście w sosie pomarańczowym z chilli
  • Ruloniki z boczniaka w sosie sojowym z imbirem

Koreczki serowe

  • Kolorowe szaszłyki serowe; rozmaite
  • Pikantne kuleczki pistacjowe

Desery

  • Mini tarta migdałowa z gruszką
  • Mus czekoladowy
  • Profitrole z kremem czekoladowym i waniliowym
  • Mini babeczki ze świeżymi owocami